Het interessantste blog van België

Blog

Luxe uitstraling

Sinds kort woon ik in mijn nieuwe appartement. Waar ik achter ben gekomen is dat ik mijn nieuwe appartement een luxe uitstraling wil geven. Zo denkt mijn vriend er ook over. Hij komt zelf uit een hele erge luxe familie. Dus een luxe uitstraling was hij wel gewend en wilde die het graag ook lux houden. Zo moest de trap anders en niet met dat lelijke stof eroverheen. Het moest een mooie trap zijn met een luxe uitstraling. Gelukkig hadden we hulp van iemand die heel goed is interieur. Zij kwam ons advies geven en vertellen hoe en wat het beste of mooiste is voor het stekje.

Allerlei trucjes

Aangezien het appartement niet extreem groot is willen we het wel zo groot mogelijk laten lijken. Daar heb je blijkbaar allemaal trucjes voor. Wij zelf weten niet wat die trucjes zijn maar gelukkig hadden we een vriendin naast ons staan die ons met alles kon helpen. Zij vond een grote mooie bank in de ruimte erg gaaf. Met een tafeltje er tussen wat die luxe beter uit laat komen. Natuurlijk een grote luxe stoel en een mooi kleed om van te genieten.

Hoe nu beter?

Ook moest er iets gebeuren met de lichten. De lichten die we eerst in gedachten hadden paste echt niet bij het plaatje dat we nu wilde schetsen. Een luxe uitstraling moet ook zo blijken uit de inval van het licht. En natuurlijk de uitstraling van de lampen. Zo kwamen we bij led downlights van BES LED. Hier kon je lampen kiezen met een warme of harde uitstraling. Wij kozen voor een iets harder licht wat het appartementje een luxere uitstraling geeft. En we kozen voor een inbouw led downlight. Ingebouwd vind ik er namelijk altijd goed uit zien. Beter dan die opbouw armaturen.  

Perfecte uitkomst

Wanneer ik BES LED ging kijken voor wat meer info kwamen er fijne bevindingen uit. Namelijk dat we nog 100 dagen bedenktijd hebben. Daarnaast ook nog twee jaar garantie. En natuurlijk de beste kwaliteit: A-kwaliteit. Zo stond ook op de site dat deze lichten een aanrader zijn voor het vormgeven van een luxe uitstraling. Op deze manier hebben we ervoor gekozen om zo een lamp te kopen. We begonnen met een lamp om te kijken hoe het stond. En we vonden het geweldig! Zo kochten we nog twee lampen erbij om deze ook in het appartement te plaatsen. Nu is ons appartementje helemaal klaar! Een nieuw lux appartementje waar ik fijn en gelukkig kan leven met mijn vriend.

Geef een reactie